Ben jij een communicatietalent die weet hoe sociale media werkt? Ben jij een communicatie of marketingstudent die liever een bijbaan in het vakgebied heeft dan in de horeca werkt? Lees verder, misschien is de van functie junior consultant bij Vice Versa wel de bijbaan voor jou!

Als junior consultant:

 • ben je samen met een medior en/of senior consultant verantwoordelijk voor het uitvoeren van de opdracht voor de klant.
 • werk je in een team met andere consultants van Vice Versa. Het samenwerken verloopt via Skype, Hang out, Whatsapp en een online werkomgeving. Regelmatig komen we als team samen voor brainstormsessies, kennisuitwisseling, een potje tafeltennis, een drankje of id.
 • Je werkt op je eigen laptop, met je eigen smartphone en vanuit je eigen huis, op kantoor bij #workmode in Rotterdam of bij de klant op kantoor.
 • ben je in dienst bij Vice Versa of werk je op op payroll basis.

Hoe ziet dat uit:
Er zijn verschillende mogelijkheden.

Je voert de werkzaamheden op afstand, op het kantoor van Vice Versa uit of bij de klant. Samen met de medior/senior consultant voer je de werkzaamheden voor de klant uit. Werkzaamheden kunnen zijn: e-mailcampagnes ontwikkelen, sociale media berichten maken, visuals maken in Canva, social advertising campagnes opzetten, targetgroepen inrichten, evaluaties maken, strategie uitwerken, een interview houden en het uitwerken in een blog of andere copywriting etcetera.

Gedurende de week verzorg je de webcare voor sociale media kanalen van klanten in samenwerking met de klant via verschillende communicatie apps op je smartphone.

Samen met een medior of senior consultant werk je aan meer strategische projecten. Je kunt daarnaast begeleiden bij de workshops van Social Abonnement (onderdeel van Vice Versa).

Minimaal 1 keer per maand komt het team van consultants 1 dagdeel samen in Rotterdam om de klantcases door te spreken, kennis te delen en leuke dingen te doen.

 

Wat verwachten we van je:

 • Je bent een HBO/WO student.
 • Je bent pro-actief.
 • Bent bewust van je eigen kwaliteiten.
 • Je kan je eigen tijd goed inplannen.
 • Je kunt goed Nederlands schrijven.
 • Je houdt ervan om onderdeel uit te maken van een community met andere consultants.
 • Je beweegt je makkelijk in het social media landschap.

Aantal uren: Vanaf gemiddeld 8 uur per week.

Meer weten? Stuur een e-mail naar Anke met je motivatie en laat zien hoe jij online te vinden bent.

Over Vice Versa:
Wij geloven in authentieke communicatie en het verbinden van je online communicatie met je offline communicatie. Wij bouwen samen met ondernemers aan een community om de onderneming heen.

 

Ontvang de #PR-alert
Iedere maand krijg je een e-mail met content suggesties voor je online kanalen.
Je gegevens deel ik niet met anderen.