Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De kracht van visualisatie

25 november @ 10:00 - 11:15

Jezelf zichtbaar maken. Werken aan je personal branding. Wij krijgen steeds meer de vraag of wij medewerkers, experts, ondernemers kunnen helpen met het zichzelf zichtbaar maken. Soms om de expertise of de organisatie waar ze voor werken onder de aandacht brengen. Soms omdat de persoon zelf het product, het merk is. Hoe gebruik je visuele elementen in je personal branding? En waarom moet je dat doen?

Onze designer Petra werkt al sinds januari met ons samen aan LinkedIn projecten. Aankomende woensdag 25 november deelt ze haar kennis over zichtbaar zijn met visuele elementen op LinkedIn tijdens onze volgende samenwerkingsdag.
Het blijft niet bij praten. we gaan tijdens de programma direct aan de slag met Canva, een simpel ontwerp programma waar jij zelf visuele elementen kunt maken. Zoek jij naar mogelijkheden om je kennis en informatie op een visueel aantrekkelijke manier te delen met je netwerk? Sluit dan aan en Petra helpt je om die opvallende giphy te maken. 

Petra geeft de online sessie samen met personal branding expert Caroline Haan. Caroline begeleidt grotere organisaties in employee advocacy trajecten en ervaart dat juist medewerkers zelf willen ‘fröbelen’ en hun eigen creativiteit willen gebruiken om zichzelf en daarmee hun organisatie meer zichtbaar te maken.

Tijdstip 10-00 tot 11.15u.
Tijdens deze online sessie krijg je de kans Vice Versa partners te ontmoeten en te leren van een van de partners. Deze bijeenkomst is gratis.
Zorg dat je voorafgaand aan de online sessie een gratis canva account hebt aangemaakt. De Zoomlink ontvang je per mail kort voor de online sessie.

Gegevens

Datum:
25 november
Tijd:
10:00 - 11:15

Locatie

Online Zoom Meeting

Organisator

Vice Versa
E-mail:
info@viceversacommunicatie.nl
Nieuws van Vice Versa
No spam :) Je krijgt nieuws, inhaaktips #pr-alerts.
Je gegevens deel ik niet met anderen.
Eindelijk overzicht
Heb jij interesse in het strategisch communicatieframe? Vul hieronder je gegevens in en ontvang hem in je mailbox.
Download de contentkalender
Meld je aan voor de #PR-Alert en krijg direct daarna toegang tot onze contentkalender.
Je gegevens deel ik niet met anderen.
Inloggen bij Vice Versa