Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Samenwerkingsdag Juni | Focus op je liftkracht

30 juni @ 10:00 - 11:15

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Iedere laatste woensdag van de maand organiseren we een Vice Versa samenwerkingsdag. Samen met partners, andere vakgenoten en geïnteresseerden praten we over actuele zaken of deelt een van onze expert haar kennis.

Als professionals met 100% inzet voor onze opdrachtgevers zijn we al snel druk. Werk waar we veel van onszelf geven. Zo veel plezier hebben we erin om onze expertise in te zetten, onze creativiteit, vindingrijkheid en enthousiasme. Dat hoeft niet gepaard te gaan met een laag energieniveau.  Je hebt een keuze. Om het anders te doen. Waar jij invloed op hebt. zijn de kleine keuzes die je dagelijks kunt maken, vandaag nog, om je energie, je brandstof voor je dagelijks leven op peil te houden of te brengen.
Focus op je Liftkracht: Geef écht aandacht aan waar je brandstof opdoet zodat je het beste van jezelf kunt geven elke dag opnieuw. Zorg dat je in een fijne flow zit. Maak die keuze!
Op 30 juni gaan wij met elkaar uitzoomen en met een afstandje naar onszelf te kijken. Met prikkelende vragen van Machella en haar gedachtengoed Liftkracht ® gaan we in gesprek over onze persoonlijke Liftkracht als professional. Leer en ontdek met elkaar hoe het ook kan. Ben je erbij?

Gegevens

Datum:
30 juni
Tijd:
10:00 - 11:15

Locatie

Online Zoom Meeting

Organisator

Vice Versa
E-mail:
hallo@viceversacommunicatie.nl