Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Vooruitblikken op 26 januari 2022

26 januari 2022 @ 10:00 - 11:15

Vooruitblik 26 januari

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het nieuwe jaar is begonnen. Wat gaat het jaar brengen? De een heeft zijn doelstellingen voor het jaar al klaar en de ander is nog erg zoekende. Kun je in een dynamische tijd als deze met veel onvoorspelbare elementen goed formuleren wat je dit jaar wel gaat doen?

Tijdens de allereerste samenwerkingsdag van Vice Versa in januari gaan we met elkaar vooruitblikken. Met de methodiek jaarkompas maken we een vooruitblik. Vervolgens gaan we in kleine groepjes met elkaar sparren over deze vooruitblik. Je krijgt zo een frisse blik van andere zakelijke professionals op jouw vooruitblik. Zo kom je tot doelstellingen waar jij en je afdeling zich zeker aan kunnen committeren dit jaar.

Woensdag 26 januari
10.00-11.15 uur Online sessie via Zoom met Vice Versa en andere zakelijke professionals.

Na aanmelding krijg je voorafgaand aan de sessie informatie over hoe je je kunt voorbereiden op een MIRO bord. Het voorbereiden kost je naar verwachting 15 tot 30 minuten.

Kun je niet op deze datum maar wil je wel graag meedoen met vooruitblikken? Stuur dan een mail naar hallo@viceversacommunicatie.nl zodat we een andere datum met je kunnen plannen.

 

Gegevens

Datum:
26 januari 2022
Tijd:
10:00 - 11:15

Locatie

Online Zoom Meeting

Organisator

Vice Versa
E-mail
hallo@viceversacommunicatie.nl