Hoera! Een nieuw Vice Versa Talent! We vinden het belangrijk om te investeren in nieuw communicatietalent. Een Vice Versa Talent is een junior communicatiemedewerker die marketing/communicatie studeert of dit net afgerond heeft. Het talent werkt voor ons, en samen werken wij voor jou. Want als je een Talent inhuurt dan krijg je dus een tijdelijke professional die bekend is met de online media en – het belangrijkste – vol ideeën zit en bij de uitvoering begeleiding krijgt van onze medior of senior adviseurs. 

We stellen graag Astrid aan je voor. Astrid is een typisch manusje van alles met een grote liefde voor conceptontwikkeling! En wat zijn we blij met haar.

Hi Astrid, ontzettend leuk dat we je hebben mogen verwelkomen bij Vice Versa.
Kun je ons iets meer vertellen over jezelf?

26 lentes jong, achtergrond in de interieur, stand en decorbouw als ruimtelijk vormgever (MBO – Ruimtelijke vormgeving). Toendertijd nog veel te nieuwsgierig en nog lang niet uitgeleerd. Ik besloot door te studeren en ben nu, 4 jaar verder,  afgestudeerd en klaar om het werkveld te betreden!

Waarom heb je destijd gekozen voor de opleiding Music Event en Entertainment?
In mijn tussenjaar heb ik gewerkt voor een stand, decor en interieurbouw bedrijf. Ik mocht stands ontwerpen voor beurzen in Nederland maar was ook regelmatig in het buitenland te vinden voor een beurs. Daarnaast werkte ze veel samen met Q-dance, id&t, dat soort partijen. Zo stond ik met enige regelmaat ook op festivals voor werk. De event en entertainmentindustrie sprak mij enorm aan en ik besloot dat ik hier meer van wilde leren in mijn vervolg studie. Zo kwam ik in Tilburg terecht. Tussen de echte brabantse gezelligheid. De opleiding is in de basis een ‘gewone’ communicatie opleiding en dus kreeg ik ook vakken als marketing, communicatie en concepting. Vakken die mij erg goed lagen!

Waar ligt jouw focus binnen het vakgebied communicatie?
Ik richt mij vooral op marketing en communicatie. Maar ben ook helemaal thuis in conceptontwikkeling. Ik zie mijzelf vooral als een schakel. Het vertalen van een creatief concept naar een duidelijk plan. 

Wat wilde je vroeger als kind worden?
Vroeger vond ik het heerlijk om verhalen te horen over ontdekkingsreizigers. Ik keek toen al met een hele ontdekkende nieuwsgierige blik naar de toekomst en dat ben ik eigenlijk nooit verloren. In essentie zijn wij allemaal ontdekkingsreizigers, we zijn nooit uitgeleerd en blijven hopelijk altijd met een nieuwsgierige en open blik naar te toekomst kijken.

Wat doe je graag in je vrije tijd?
Stilzitten kan ik niet, evenals het hebben van een vaste hobby. Het ene weekend vind je mij bungelend aan de touw op de klimmuur, het andere weekend bezoek ik 3 museums op een dag. Dan heb ik weer een creatief project bedacht om te fotograferen of besluit ik plots dat het misschien leuk is om naar Antwerpen te gaan. Ik hou ontzettend van spontane dingen doen en ben het liefst onderweg.

Ik zie mijzelf vooral als een schakel. Het vertalen van een creatief concept naar een duidelijk plan.

Voor wat voor organisatie/opdrachtgever zou je graag willen werken?
Het allerliefst help ik bedrijven hun dromen waar te maken. Nieuwe producten of diensten in de markt zetten, met name innovatieve ideeën. Ik ben een echt mensen mens en humor is voor mij een belangrijke factor in samenwerken. Als je samen plezier hebt in wat je doet haal je de mooiste resultaten!

Wat voor talenten/kwaliteiten zou je nog graag willen ontwikkelen?
Afgelopen jaar heb mij vooral gefocust op online marketing. Hier zou ik graag nog verder mee willen gaan. 

En als laatste vraag – wat voor superpower zou je willen als je er eentje mag kiezen?
De superpower om mijn kamerplanten in leven te houden.

Houd Astrid in de gaten. Je kunt haar artikelen lezen op onze website.

What’s your story?

What’s your story?

Een vraag die veel communicatieprofessionals en bedrijven zowel b2b als b2c bezighoudt, is: hoe kun je als organisatie en merk nou beter zichtbaar zijn in die dagelijkse, non-stop stroom aan nieuwe content? Hoe ben en blijf je relevant? Wij geven je in dit artikel drie tips! 

Lees meer
Wij zoeken een junior consultant

Wij zoeken een junior consultant

Ben jij een communicatietalent die weet hoe activerende communicatie, sociale en online media werken? Ben jij de starter die graag aan de slag gaat in het vakgebied onder begeleiding van een senior? Lees verder, misschien is de van functie van Vice Versa talent wel de baan voor jou!

Lees meer
Nieuws van Vice Versa
No spam :) Je krijgt nieuws, inhaaktips #pr-alerts.
Je gegevens deel ik niet met anderen.
Eindelijk overzicht
Heb jij interesse in het strategisch communicatieframe? Vul hieronder je gegevens in en ontvang hem in je mailbox.
Download de contentkalender
Meld je aan voor de #PR-Alert en krijg direct daarna toegang tot onze contentkalender.
Je gegevens deel ik niet met anderen.
Inloggen bij Vice Versa