Wil je meer informatie?

Aan de slag als ambassadeur van je organisatie

In een korte tijd jezelf en je organisatie op een inspirerende manier presenteren. Dat is lastig. Gelukkig zijn er theorieën die je handvatten geven bij het pitchen, het presenteren van jezelf. Maar met de theorie toepassen ben je er nog niet. Bovendien is het moeilijk om te vertellen waarom jij doet wat je doet. Oefenen, oefenen en oefenen, stil staan bij je angsten en je verhaal uitschrijven. Dat zijn onderdelen die aanbod komen bij de Masterclass: Word een ambassadeur. Na deze workshop heb jij je verhaal op orde en ben je klaar om ambassadeur te zijn van je organisatie, je bedrijf.

Maar alleen met je eigen verhaal brengen ben je er nog niet. Hoe kom je over op de ander? Bewustwording en het opbouwen van zelfvertrouwen zijn de ingrediënten voor het verbeteren van je persoonlijke communicatie zowel non-verbaal als verbaal. Lees meer over onze Masterclass.

Je bent een ambassadeur van je organisatie en actief in het netwerk. Je bent goed in je vak. Maar zichtbaar zijn en jezelf presenteren vind je lastiger. Je hebt het gevoel dat je meer uit je ontmoetingen, de gesprekken en je online netwerk kunt halen. Af en toe heb je het gevoel dat je wat extra power mist om je boodschap en je organisatie krachtig over te brengen. Je moet soms zo hard werken om te zorgen dat je verhaal echt binnenkomt.

Ligt het aan je manier van communiceren? Is het je boodschap, uitstraling of het imago van je organisatie?
Tijdens deze training starten we met bewustwording van je eigen imago en dat van je organisatie. Je krijgt vooraf vragen mee voor een klein imago onderzoek in je netwerk. Je leert hoe je het imago kunt inzetten om meer uit je (online) netwerk en de ontmoetingen te halen.
Tijdens deze training onderzoeken we:
– het huidige en gewenste imago van jou en je organisatie in je netwerk;
– wat je sterke kanten zijn en hoe je die kunt benadrukken in je communicatie en
presentatie;
We gaan op een interactieve manier aan de slag met:
– bewustwording van je imago en het imago van je organisatie;
– het vergroten van je zelfvertrouwen;
– het versterken van je persoonlijke communicatie en presentatie (zowel non-verbaal als
verbaal).
Hierbij maken we gebruik van interactieve en herkenbare situaties zoals een rollenspel. Het geven van feedback en elkaar helpen in de verdere ontwikkeling zorgt voor veel leermomenten.
Na deze training:
– ga je met meer vastberadenheid op pad, je netwerk in;
– haal je meer uit de ontmoetingen in het netwerk;
– weet je hoe je je persoonlijke uitstraling en communicatie kunt inzetten.
Tijd: 1 dag

Prijs : vanaf 750,- Euro per deelnemer, excl btw. Inclusief 1 set werkbladen voor nabespreking in het teamoverleg.

Voor wie:
Deze training is uitermate geschikt voor medewerkers in netwerkorganisaties. Ook trainen we communicatie en HR professionals in het geven van deze training (train-de-trainer).

Deze training wordt gegeven door:
Caroline Haan
Caroline heeft een achtergrond als arbeids- en organisatie psycholoog, loopbaancoach en manager in de kledingbranche. Haar brede kennis op het gebied van kleding, begeleiding en coaching heeft zij gebundeld in haar rol en visie als Imago- en stijlspecialist. Vanuit deze rol maakt zij mensen bewust hoe je met een eigen, authentieke uitstraling meer impact kunt uitoefenen op mensen en situaties.

Anke van der Sluis
Als senior corporate communicatieadviseur heeft Anke bij verschillende organisaties gewerkt. Nu is haar missie de communicatie van een organisatie menselijker, inspirerend en aantrekkelijk maken. Mond-tot-mond reclame stimuleren zodat de juiste mensen als een magneet naar je toe komen. Anke werkt vanuit vertrouwen en stimuleert de cursisten om in beweging te komen en meer van zichzelf te laten zien. 

Data:
De data van 2018 zijn nog niet bekend.

Voor bedrijven op maat:
Deze masterclass kan ook incompany gegeven worden.

Nieuws van Vice Versa
No spam :) Je krijgt nieuws, inhaaktips #pr-alerts.
Je gegevens deel ik niet met anderen.
Eindelijk overzicht
Heb jij interesse in het strategisch communicatieframe? Vul hieronder je gegevens in en ontvang hem in je mailbox.
Download de contentkalender
Meld je aan voor de #PR-Alert en krijg direct daarna toegang tot onze contentkalender.
Je gegevens deel ik niet met anderen.
Inloggen bij Vice Versa