ONZE WORKSHOPS

Employee Advocacy | Pitchen | Ambassadeur worden | Facebook | Video | LinkedIn

Story first – contentworkshop

Eerst komt jouw verhaal, daarna komt de distributie via je online kanalen en sociale media. Start dus met het maken van een contentplan waarbij je jouw verhaal en de behoeften van je klant/doelgroep als uitgangspunt neemt.

Tijdens de contentworkshop ga je onder begeleiding aan de slag met het maken van je contentplan volgens het format van Social Abonnement. Je krijgt alleen de hoognodige theorie en kunt sparren met ons en andere ondernemers.

Word een ambassadeur | Pitchen, imagoverbetering en meer

In een korte tijd jezelf en je organisatie op een inspirerende manier presenteren. Dat is lastig. Gelukkig zijn er theorieën die je handvatten geven bij het pitchen, het presenteren van jezelf. Maar met de theorie toepassen ben je er nog niet. Bovendien is het moeilijk om te vertellen waarom jij doet wat je doet. Oefenen, oefenen en oefenen, stil staan bij je angsten en je verhaal uitschrijven. Dat zijn onderdelen van de Masterclass “Word een ambassadeur. Na deze Masterclass heb jij je verhaal op orde en ben je klaar om ambassadeur te zijn van je organisatie, je bedrijf.

Maar alleen met je eigen verhaal brengen ben je er nog niet. Hoe kom je over op de ander? Bewustwording en het opbouwen van zelfvertrouwen zijn de ingrediënten voor het verbeteren van je persoonlijke communicatie zowel non-verbaal als verbaal. Werk aan je eigen ambassadeurschap met onze Masterclass.

Starten met video
Ben je nou nog niet begonnen met video voor je sociale media? Uhhh, nee. Je wil wel, maar het is je niet gelukt om verschillende redenen. Geen tijd, geen camera en microfoon (dat hoeft ook niet), moeilijk om een onderwerp te verzinnen, je kijkt niet graag naar jezelf en/of je vindt het spannend. Sorry, maar het moet! Je kunt genoeg redenen verzinnen om het niet te doen. Maar toch moet je eigenlijk gewoon beginnen. Online video is een onmisbaar onderdeel van je contentstrategie. Kom naar onze videoworkshop en samen maken we jouw (eerste) video.

 

Deze workshop geven we incompany

Community Management

Wij geloven in de waarde van een online community voor jouw als bedrijfseigenaar, organisatie, ondernemer en als medewerker. Daarom organiseren wij workshops waarin we samen met andere communitymanagers werken aan het succesvol maken van jouw community. 

Welke waarde levert het voor jouw bedrijf op als je de productontwikkeling kan stroomlijnen met je klanten, je klantenservice kan verbeteren, de medewerker-betrokkenheid kan verhogen, kennismanagement kan optimaliseren en meer efficiency kan creëren? Een goede online community levert pas echt waarde op als er een helder doel op tafel ligt. De online community zien wij dus niet als het doel op zich. Het is de facilitator die bijdraagt aan het proces dat nodig is om het doel te bereiken. Dit levert uiteindelijk de waarde op waar jij naar op zoek bent.

Nieuws van Vice Versa
No spam :) Je krijgt nieuws, inhaaktips #pr-alerts.
Je gegevens deel ik niet met anderen.
Eindelijk overzicht
Heb jij interesse in het strategisch communicatieframe? Vul hieronder je gegevens in en ontvang hem in je mailbox.
Download de contentkalender
Meld je aan voor de #PR-Alert en krijg direct daarna toegang tot onze contentkalender.
Je gegevens deel ik niet met anderen.
Inloggen bij Vice Versa