Vice Versa HQ

Kom een dagje bij ons op kantoor werken

Het ‘hoofdkwartier’ (HQ) van Vice Versa zit in het Schieblock in hartje Rotterdam. Het Schieblock is een creatieve verzamelplaats voor ideeën. Een oude, rauwe plek waar iedere dag iets nieuws ontstaat. Je vindt daar in unit 214 een vergadertafel en 3 bureau’s die we graag met jou delen. Zin om een dagje ergens anders te werken en creatieve ideeën op te doen? Je bent welkom bij ons op kantoor!

Geniet van een ‘bakkie pleur’ in ons ‘Manhattan aan de Maas’.

Het Schieblock
Unit 214 | Block C
Schiekade 189
3013 BR Rotterdam

Praktische informatie

  • Kosten: € 30,- excl btw voor 1 dag (kantoortijden 09:00 – 17:00 uur – andere tijden in overleg). 
  • Aanvraag: Dien je aanvraag op tijd in (min. 1 week voor de datum). Je aanvraag is pas definitief nadat je van ons een bevestigingsmail hebt gekregen.
  • Annuleren: Annuleren kan, maar wel uiterlijk 3 dagen van te voren. Later annuleren? Dan ontvang je alsnog een factuur.
  • #samenisbeter: Er is altijd minimaal één iemand van team Vice Versa aanwezig.
  • Vragen? Stuur een mailtje naar Nienke of gebruik het contactformulier.

Over het Schieblock

Na de wederopbouw van Rotterdam in 1960 is het Schieblock de thuisbasis geweest van veel verschillende bedrijven. Sinds een aantal jaar staat het pand echter op de slooplijst. Het is – misschien wel juist daardoor – een rauwe, Rotterdamse hotspot geworden waar creativiteit tot bloei komt. Een plek waar verleden, heden en toekomst samenkomen.

We nodigen je uit om de kracht van deze creatieve plek zelf te ervaren. Ga mee in de vibe van dit Rotterdamse werkhotel onder het genot van een straf bakkie pleur. Ontdek wat het werken in unit 214 jou kan brengen.

Tussendoor een frisse neus halen? Loop dan over de Luchtsingel, de typerende gele brug die het pand doorkruist. Kijk uit over de kenmerkende Coolsingel en neem de trap naar de akker die bovenop het Schieblock ligt. Zo sta je in het hart van de stad opeens op een plek waar de kippen vrij rondscharrelen. 

Onwerkelijk? Nee, realiteit in een stad waar alles kan. De stad van geen woorden maar daden. Maak kennis met de creatieve energie van Rotterdam.