Selecteer een pagina

Caroline Haan

Je medewerkers zijn je belangrijkste ambassadeurs. Een gemiste kans toch als je daar als organisatie geen gebruik van maakt.

Door medewerkers meer te betrekken en hun verhalen te delen, raken zij veel meer verbonden bij wat er leeft en speelt binnen de organisatie. Deze zogenaamde employé advocacy draagt bij aan een meer persoonlijke manier van communiceren, waardoor je zowel on- als offline een oprecht beeld schetst van de organisatie, de mensen die er werken, de sfeer, de bedrijfscultuur..

Binnen het Vice Versa team richt ik mij op het begeleiden van ambassadeursprogramma’s. Hierbij bouw ik samen met een organisatie aan een community van medewerkers die hart hebben voor de organisatie. Ik leid deze medewerkers op tot ambassadeurs en leer ze hoe zij op een authentieke wijze kunnen werken aan hun eigen zichtbaarheid en die van de organisatie.

Ik bruis van de ideeën hoe je je medewerkers meer kunt betrekken in je communicatie. Wat mij kenmerkt is dat ik met de werkvormen die ik gebruik de grenzen opzoek en tegelijkertijd oog houd voor de visie van de organisatie en de authenticiteit van de medewerker.

YOU ARE THE SKY, EVERYTHING ELSE…..IS JUST THE WEATHER

M. caroline@viceversacommunicatie.nl

Anke van der Sluis-Boomsma

Meer personal & employee branding | Bouw doelgericht aan je community in 2020.

Ik help je graag met het verbinden van mensen met je organisatie en je offline wereld met de online wereld. Dit doe ik als adviseur/freelancer of op interim basis. Ik kom graag met je in contact en wil je helpen met je kleine en grote communicatievraagstuk of trainingen op het gebied van:

I HAVE DECIDED TO STICK WITH LOVE. HATE IS TOO GREAT A BURDEN TO BEAR.
Martin Luther King

M. anke@viceversacommunicatie.nl
T. 0641367461
KVK 61536024

Bekijk hier de algemene voorwaarden van Anke van Vice Versa

Lisette Jerkovic-Kaptein

Consumenten krijgen dagelijks een overload aan informatie over zich heen en nemen hier slechts een klein gedeelte van in zich op. Hoe kun jij als bedrijf toch opvallen en ervoor zorgen dat jouw boodschap wél bij jouw doelgroep terechtkomt? Een doordachte contentstrategie met een perfecte uitwerking van de middelen is wat mij betreft dé oplossing.

Op basis van jouw missie en doelstellingen kan ik je helpen om een goede contentstrategie op te stellen. Uiteraard bepalen we met elkaar vervolgens welke boodschap we via welke middelen verspreiden. Interactie met de doelgroep op gang brengen is hierbij key. Want alleen op deze manier creëren we fans en ambassadeurs.

De laatste 10 jaar heb ik veel ervaring en kennis opgedaan op het gebied van (online) marketing en communicatie. Mijn eigen blog Kleine Rotterdammer heeft hier zeker aan bijgedragen. Met 8.000 unieke bezoekers per maand en ruim 20.000 volgers op social media, weet ik hoe belangrijk de juiste content is. Als freelancer of interimmer denk ik ook graag met jou mee. Ik kan je helpen op het gebied van:

 • Contentstrategie & creatie
 • Copywriting
 • Search Engine Optimization (SEO)
 • Facebook & Instagram advertising
 • Projectmanagement
 • Event coördinatie

SIMPLICITY IS THE KEYNOTE OF ALL TRUE ELEGANCE
Coco Chanel 

M. lisette@viceversacommunicatie.nl

Thea van Unen

Als PR-strateeg en coach help ik communicatieprofessionals met het bereiken van de juiste zichtbaarheid en merklading PR. 

 

Fiona de Jong

Het leukste aan het vakgebied Communicatie vind ik dat ik mijn creativiteit erin kwijt kan en dat het zo divers is. Zodra ik met collega’s of opdrachtgevers een vraag of probleem bespreek gaan alle radertjes in mijn hoofd draaien en verbinding leggen. Ik vind het interessant om te onderzoeken welke manier van een verhaal vertellen het beste bij jou of bij jouw vraagstuk past.

Als Medior Consulant bij Vice Versa ga ik aan de slag voor verschillende klanten. Ik werk als interimmer en als trainer voor het Vice Versa ambassadeursprogramma. Ik pak interimopdrachten zelfstandig op en schakel daarbij met een van de senior consultants van Vice Versa. Zo krijg je minimaal 2 consultants voor de prijs van 1.

Je kan bij mij terecht voor:

 • PR Campagnes
 • Contentmarketing
 • Event coördinatie
 • Opstellen en uitvoeren communicatieplan
 • Projectmanagement

M. fiona@viceversacommunicatie.nl

IK HEB HET NOG NOOIT GEDAAN, DUS IK DENK DAT IK HET WEL KAN

Pippi Langkous

Annelies van den Dool

Bouwen aan een merk start met strategie en goede kennis van jouw doelgroep. Wat is de customer journey van de klanten en hoe zorg je ervoor dat je de juiste type content, middelen en kanalen inzet om de boodschap goed over te brengen.  Als bevlogen marketeer doe ik niets liever.

Door mijn brede marketing ervaring bij zowel nationale als internationale bedrijven in diverse branches kan ik moeiteloos schakelen tussen B2C en B2B denken en weet ik hoe je beide groepen kunt enthousiasmeren en committeren.  Ik haal zowel energie uit het bedenken van plannen als het uitrollen en evalueren daarvan. Ik ben een behendige stakeholdermanager die graag cross-functioneel werkt en medewerkers van de organisatie mee krijgt. Want bouwen aan je merk doe je samen. Trotse en betrokken medewerkers zijn immers de belangrijkste ambassadeurs van de organisatie.

Samen met het Vice Versa team werk ik aan ambassadeurstrajecten en brandingsprojecten.

M. anneliesvandendool@gmail.com

 

Petra Drogt

De kracht van visualiseren is ongekend. Petra’s nieuwsgierigheid, leergierigheid en creativiteit zorgen ervoor dat ze een hele waardevolle toevoeging is aan ons netwerk. Een prachtig voorbeeld van de kracht van design is de #ikhebjenodig campagne die Petra samen met Anke maakte. Zie www.ikhebjenodig.nl

DE WERELD EEN STUKJE MOOIER MAKEN. DAT IS WAT IK WIL. 

 

Vacature

Ben jij de starter die graag aan de slag gaat in het vakgebied onder begeleiding van een senior? Wil jij meer leren over hoe activerende communicatie, sociale en online media werken? Lees verder, misschien heeft Vice Versa wel de baan voor jou!

 

Als Vice Versa Talent oftewel junior consultant:

 • voer je samen met een medior en/of senior consultant verantwoordelijk een opdracht voor de klant uit;
 • werk je in het team met andere consultants van Vice Versa. De samenwerking verloopt regelmatig via een online werkomgeving. Als team komen 2-wekelijks samen voor brainstormsessies, kennisuitwisseling, een drankje of iets anders.
 • werk je op je eigen laptop, met je eigen smartphone en op kantoor bij Canvas Rotterdam of thuis.
 • werk je parttime naast je studie, of fulltime nadat je bent afgestudeerd.

Hoe ziet dat eruit:

Er zijn verschillende mogelijkheden, je kan altijd aangeven waar je goed in bent of waar jij je in wilt verdiepen. Werkzaamheden kunnen zijn:

evenementen organiseren – e-mailcampagnes ontwikkelen – campagnes uitwerken – social media campagnes opzetten – visuals maken – evaluaties maken – strategie uitwerken – interviews houden – blogs schrijven – vlogs maken – video’s bewerken – etc.

Samen met een senior consultant werk je aan meer strategische projecten, zoals een ambassadeurstraject. Daarnaast ondersteun je het Vice Versa team bij workshops over onder andere contentplanning en storytelling.

 

Wat verwachten we van je:

 • Je bent een HBO/WO student.
 • Je bent pro-actief.
 • Bent bewust van je eigen kwaliteiten.
 • Je kan je eigen tijd goed inplannen.
 • Je kunt goed Nederlands schrijven.
 • Je houdt ervan om onderdeel uit te maken van een community met andere consultants.
 • Je beweegt je makkelijk in het online medialandschap.

Aantal uren: Minimaal 8 uur per week.

 

 

Nieuws van Vice Versa
No spam :) Je krijgt nieuws, inhaaktips #pr-alerts.
Je gegevens deel ik niet met anderen.
Eindelijk overzicht
Heb jij interesse in het strategisch communicatieframe? Vul hieronder je gegevens in en ontvang hem in je mailbox.
Download de contentkalender
Meld je aan voor de #PR-Alert en krijg direct daarna toegang tot onze contentkalender.
Je gegevens deel ik niet met anderen.
Inloggen bij Vice Versa