De groan zone van het strategisch communicatie frame

Elke communicatieprofessional krijgt wel eens te maken met de groan zone: je doet wat nodig is om de communicatie van jouw organisatie zo goed mogelijk in te richten, maar structurele oplossingen voor communicatievraagstukken vinden én integreren in je werkwijze is soms best even stoeien… Het goede nieuws? Wij vonden het middel om uit de groan zone te stappen, maar daarvoor moet je wel eerst opzoeken waar het schuurt. In deze podcastserie vertellen wij hoe we dat doen.

Luister direct naar de podcast:

Een praktische kijk op het frame

In deze serie bespreken communicatieprofessionals Anke van der Sluis en Ilse van Noppen met hulp van Betteke van Ruler en diverse klanten de theorie en praktijk van het frame. De serie kent acht afleveringen over de individuele kenmerken van de bouwstenen en twee(+) afleveringen waarin het frame aan de hand van een cases besproken wordt. Ontdek gaandeweg welke problemen het frame voor jou kan oplossen en hoe je het kunt toepassen.

De hosts

Nulaflevering

In deze aflevering maak je kennis met de hosts van de podcast: Anke & Ilse. Ze vertellen wat het Strategisch Communicatie Frame voor hen betekent en hoe zij het toepassen. Ook ontdek je wat je van de andere afleveringen uit deze reeks kunt verwachten.

Bouwsteen Visie

Bouwsteen Interne situatie

Bouwsteen Externe situatie
Bouwsteen Ambitie

Bouwsteen Accountability
Bouwsteen Stakeholders
Bouwsteen Resources

Bouwsteen Aanpak
Te gast: Veiligheidsregio Kennemerland
Te gast: Yvonne Buwalda

Te gast: jouw organisatie?

Wil jij vertellen over het frame? Laat van je horen!

Te gast: MBO Rijnland
Te gast: Yvonne Buwalda

Te gast: jouw organisatie?

Wil jij vertellen over het frame? Laat van je horen!

Aan de slag

Masterclass - Van Ruler Academy

In de masterclass van Van Ruler Academy leer je een communicatiestrategie helder en scherp te formuleren middels het Strategisch Communicatie Frame. Tijdens deze intensieve 2-daagse volg je een programma met veel oefening en ruimte voor discussie. Voor meer informatie en aanmelden kun je terecht bij Van Ruler Academy.

Werksessie met Vice Versa

Hulp nodig bij de implementatie van het Strategisch Communicatie Frame? Vice Versa helpt je graag!

Bekijk de mogelijkheden.


 

Laat van je horen

We horen graag jouw verhalen, vragen en ervaringen. Laat van je horen via hallo@viceversacommunicatie.nl