Wij lopen over van ideeën, van enthousiasme. Onze kracht zit in het bedenken van een creatief concept en het vertalen hiervan naar je dagelijkse communicatie. We zoeken daarbij naar de juiste inhoud/het verhaal. Het verhaal dat inspireert en het verschil maakt. We geloven in de ambassadeurs- en fanstrategie die zorgt voor de krachtigste reclame: de mond-tot-mondreclame. Dat lukt als jij communiceert waarom je iets doet en niet wat jij doet. En geïntegreerd. Oftewel, het verspreiden van jouw verhaal consistent over alle kanalen waarbij je je medewerkers (je interne ambassadeurs oftewel Employee Advocates) en externe ambassadeurs inzet voor de distributie en als verlengstuk van je organisatie. Dit zorgt naast bereik ook voor verbinding. 

Samen hebben we meer dan twintig jaar ervaring op het gebied van strategische communicatie, contentmarketing & pr bij grote en kleine bedrijven. Wij zijn praktisch ingesteld. Wij plannen en ontwikkelen terwijl we al lang zijn gestart. We laten iets groeien, iets ontstaan. We evalueren en sturen bij, zodat jouw communicatie resultaat heeft.

Als je met ons samenwerkt krijg je een speedcursus contentmarketing, bloggen, social media, personal branding, community management, e-mailmarketing, online marketing en meer. We nemen je mee in ons vakgebied en helpen je met het maken van de juiste keuzes. Nee, we adviseren niet alleen. Wij zijn totaal niet vies van hard werken en voeren alles graag tot in de puntjes uit. Wij genieten van onze drukke levens en maken daarom graag realistische doelen en goede afspraken met je. Zo weet iedereen waar hij aan toe is. Werken vanuit vertrouwen is voor ons namelijk essentieel. 

Trainingen geven we graag altijd met een vervolg zoals werkbladen of een terugkomdag. Zo kunnen we jou  op weg helpen en betrokken blijven bij jouw, je bedrijf en je medewerkers. Welkom bij Vice Versa!

Onze workshops krijgen gemiddeld Gebaseerd op 4 beoordelingen

Deelnemen aan één van onze workshops?

Ontdek hier meer

Anke van der Sluis-Boomsma

Communicatie is dynamisch. Je weet van te voren niet wie er mee doet. Dat vraagt veel van jou, van je organisatie van je medewerkers. Tegelijkertijd neemt de effectiviteit van advertenties nemen af. En gaat het in marketing tegenwoordig om Human2Human ipv B2B en B2C. Wat kun je dan wel? Effectief blijft de mond-tot-mond reclame. Ambassadeurs, fans zijn je belangrijkste communicatiekanaal. Je belangrijkste ambassadeur zit vlakbij. Je medewerkers en partners zijn je beste ambassadeurs. Zijn jouw medewerkers klaar voor hun ambassadeursschap? Ben jij er klaar voor?

Ik help je graag met het verbinden van mensen met je organisatie en je offline wereld met de online wereld. Dit doe ik als adviseur/freelancer of op interim basis. Ik kom graag met je in contact en wil je helpen met je kleine en grote communicatievraagstuk of trainingen op het gebied van:

Speciaal voor het MKB heb ik Social Abonnement opgezet. Met Social Abonnement help ik samen met junior adviseurs kleinere ondernemingen met contentmarketing en personal branding. Direct resultaat, daar gaan we voor.

I HAVE DECIDED TO STICK WITH LOVE. HATE IS TOO GREAT A BURDEN TO BEAR.
Martin Luther King

anke@viceversacommunicatie.nl
T. 0641367461
KVK 61536024

Bekijk hier de algemene voorwaarden van Anke van Vice Versa

 


Denise van Iersel

Ik geloof in de kracht van mensen. In de kracht van hun verhaal. Hoe je bent als persoon neem je mee in je werk en vice versa. Work hard, play hard!

Als jij duidelijk kunt uitdragen wie je bent, waar je voor staat en hoe jij anderen kunt helpen, wordt alles een groot speelveld. Je trekt de juiste klanten naar je toe. Echt, er zijn zo veel kansen als jij jouw kennis en persoonlijkheid slim weet in te zetten. Ik krijg er energie van mensen en organisaties hierbij te helpen. Om ze te zien groeien en hun expertrol te pakken. Om verhalen te maken die het waard zijn om te delen: inzichtvolle content, waarmee je aantoont de markt en de uitdagingen van klanten te kennen. Mens en organisatie hebben elkaar hierin nodig. Zo simpel is het.  Je kunt bij mij terecht voor:

 • Personal & (re)branding
 • Creatieve concepten
 • Contentstrategie & creatie
 • Tekstschrijver
 • PR
 • Social media
 • Trainingen, workshops
 • Projectmanagement

I’M NOT WEIRD, I AM LIMITED EDITION

denise@viceversacommunicatie.nl
T. 0611 17 93 81


Caroline Haan

Je medewerkers zijn je belangrijkste ambassadeurs. Zonde toch als je daar als organisatie geen gebruik van zou maken. Ik bruis van de ideeën hoe je je medewerkers meer kunt betrekken in je communicatie. Hierbij zoek ik graag de grenzen op en blijf ik altijd oog houden voor de visie van de organisatie en de authenticiteit van de medewerker.

Mijn activiteiten binnen het Vice Versa team richten zich vooral op het begeleiden van ambassadeursprogramma’s. Hierbij bouwen we samen met organisaties aan een community van medewerkers die de organisatie een warm hart toedragen. Door medewerkers meer te betrekken, raken zij veel meer verbonden bij wat er leeft en speelt. De communicatie wordt op die manier ook letterlijk een stuk persoonlijker, waardoor mensen zowel on- als offline een beter beeld krijgen bij de organisatie.

Ik leid medewerkers op tot ambassadeurs en leer ze hoe zij op een authentieke en geheel eigen wijze kunnen werken aan hun eigen zichtbaarheid en die van de organisatie.  Mijn psychologische achtergrond en mijn ervaringen als coach en trainer op het gebied van personal branding kan ik hier super fijn bij inzetten.

Lisette Jerkovic-Kaptein

Consumenten krijgen dagelijks een overload aan informatie over zich heen en nemen hier slechts een klein gedeelte van in zich op. Hoe kun jij als bedrijf toch opvallen en ervoor zorgen dat jouw boodschap wél bij jouw doelgroep terechtkomt? Een doordachte contentstrategie met een perfecte uitwerking van de middelen is wat mij betreft dé oplossing.

Op basis van jouw missie en doelstellingen kan ik je helpen om een goede contentstrategie op te stellen. Uiteraard bepalen we met elkaar vervolgens welke boodschap we via welke middelen verspreiden. Interactie met de doelgroep op gang brengen is hierbij key. Want alleen op deze manier creëren we fans en ambassadeurs.

De laatste 10 jaar heb ik veel ervaring en kennis opgedaan op het gebied van (online) marketing en communicatie. Mijn eigen blog Kleine Rotterdammer heeft hier zeker aan bijgedragen. Met 8.000 unieke bezoekers per maand en ruim 20.000 volgers op social media, weet ik hoe belangrijk de juiste content is. Als freelancer of interimmer denk ik ook graag met jou mee. Ik kan je helpen op het gebied van:

 • Contentstrategie & creatie
 • Copywriting
 • Search Engine Optimisation (SEO)
 • Facebook & Instagram advertising
 • Projectmanagement
 • Event coördinatie

SIMPLICITY IS THE KEYNOTE OF ALL TRUE ELEGANCE
Coco Chanel 

lisette@viceversacommunicatie.nl


Fiona de Jong

Het leukste aan het vakgebied Communicatie vind ik dat ik mijn creativiteit erin kwijt kan en dat het zo divers is. Zodra ik met collega’s of opdrachtgevers een vraag of probleem bespreek gaan alle radertjes in mijn hoofd draaien en verbinding leggen. Ik vind het interessant om te onderzoeken welke manier van een verhaal vertellen het beste bij jou of bij jouw vraagstuk past.

Als Medior Consulant bij Vice Versa ga ik aan de slag voor verschillende klanten. Ik werkt als interimmer en als trainer voor het Vice Versa ambassadeursprogramma. Ik pakt haar interimopdrachten zelfstandig op en schakel daarbij met een van de senior consultants van Vice Versa. Zo krijg je minimaal 2 consultants voor de prijs van 1.

Je kan bij mij terecht voor:

 • PR Campagnes
 • Social media
 • Event coördinatie
 • Opstellen en uitvoeren communicatieplan
 • Projectmanagement

fiona@viceversacommunicatie.nl

IK HEB HET NOG NOOIT GEDAAN, DUS IK DENK DAT IK HET WEL KAN

Pippi Langkous

We werken samen met:

Nienke Buijser

Nienke is content creator en helpt ondernemers en bedrijven met de content productie voor online + social kanalen. Ze verdiept zich in allerlei onderwerpen van reisbestemmingen tot beautybehandelingen en maakt zowel Engelstalige als Nederlandstalige content.

Nienke werkt met Anke samen voor Social Abonnement. Ze helpen bedrijven onder meer met hun contentplan en doen dit door persoonlijke begeleiding, de contentproductie over te nemen en workshops. Lees hier meer over Nienke en haar bedrijf: And there was content.

Tess Glansbeek

In mijn werk als tekstschrijver ga ik op zoek naar de verhalen achter de persoon die ik voor me heb. Vanuit een grote interesse in filosofie en in de mens ga ik op een nieuwsgierige manier te werk. Wie ik ook voor me heb, ik ben oprecht geïnteresseerd en vanuit daar ga ik op zoek naar waardevolle verhalen waar de klant ook daadwerkelijk iets aan heeft. Voor Vice Versa interview en schrijf ik. Mijn teksten zijn altijd helder, vlot leesbaar en zonder poespas. Op die manier kan ik een bijdrage leveren aan jouw communicatie als klant van Vice Versa.

Ik heb een bachelor in communicatie afgerond en studeer op dit moment aan de Universiteit voor humanistiek, waar sociologie, filosofie en psychologie gecombineerd worden. Hierdoor kan ik tot de kern komen van waar het om gaat en blijf ik daarbij commercieel denken, wat mijn werk als freelance tekstschrijver ten goede komt.

Je kan bij mij terecht voor:

–      Afnemen van interviews en uitwerken tot een compleet en relevant artikel.

–      Het schrijven en redigeren van teksten (copywriting)

–      Opzetten van een communicatieplan en het meedenken over de uitvoerig ervan.

 

CHANGE THE WAY YOU LOOK AT THINGS AND THE THINGS YOU LOOK AT CHANGE.

Wayne Dyer.

 

T. 0630139527

KVK 71948635

We werken voor

Ontvang de #PR-alert
Iedere maand krijg je een e-mail met content suggesties voor je online kanalen.
Je gegevens deel ik niet met anderen.
Eindelijk overzicht
Heb jij interesse in het strategisch communicatieframe? Vul hieronder je gegevens in en ontvang hem in je mailbox.
Download de contentkalender
Meld je aan voor de #PR-Alert en krijg direct daarna toegang tot onze contentkalender.
Je gegevens deel ik niet met anderen.