Wij lopen over van ideeën, van enthousiasme. Onze kracht zit in het bedenken van een creatief concept en het vertalen hiervan naar je dagelijkse communicatie. We zoeken daarbij naar de juiste inhoud/het verhaal. Het verhaal dat inspireert en het verschil maakt. We geloven in de ambassadeurs- en fanstrategie die zorgt voor de krachtigste reclame: de mond-tot-mondreclame. Dat lukt als jij communiceert waarom je iets doet en niet wat jij doet. En geïntegreerd. Oftewel, het verspreiden van jouw verhaal consistent over alle kanalen waarbij je je medewerkers (je interne ambassadeurs oftewel Employee Advocates) en externe ambassadeurs inzet voor de distributie en als verlengstuk van je organisatie. Dit zorgt naast bereik ook voor verbinding. 

Samen hebben we meer dan twintig jaar ervaring op het gebied van strategische communicatie, contentmarketing & pr bij grote en kleine bedrijven. Wij zijn praktisch ingesteld. Wij plannen en ontwikkelen terwijl we al lang zijn gestart. We laten iets groeien, iets ontstaan. We evalueren en sturen bij, zodat jouw communicatie resultaat heeft.

Als je met ons samenwerkt krijg je een speedcursus contentmarketing, bloggen, social media, personal branding, community management, e-mailmarketing, online marketing en meer. We nemen je mee in ons vakgebied en helpen je met het maken van de juiste keuzes. Nee, we adviseren niet alleen. Wij zijn totaal niet vies van hard werken en voeren alles graag tot in de puntjes uit. Wij genieten van onze drukke levens en maken daarom graag realistische doelen en goede afspraken met je. Zo weet iedereen waar hij aan toe is. Werken vanuit vertrouwen is voor ons namelijk essentieel. 

Trainingen geven we graag altijd met een vervolg zoals werkbladen of een terugkomdag. Zo kunnen we jou  op weg helpen en betrokken blijven bij jouw, je bedrijf en je medewerkers. Welkom bij Vice Versa!

Onze workshops krijgen gemiddeld Gebaseerd op 4 beoordelingen

Deelnemen aan één van onze workshops?

Ontdek hier meer

Anke van der Sluis-Boomsma

Communicatie is dynamisch. Je weet van te voren niet wie er mee doet. Dat vraagt veel van jou, van je organisatie van je medewerkers. Tegelijkertijd neemt de effectiviteit van advertenties nemen af. En gaat het in marketing tegenwoordig om Human2Human ipv B2B en B2C. Wat kun je dan wel? Effectief blijft de mond-tot-mond reclame. Ambassadeurs, fans zijn je belangrijkste communicatiekanaal. Je belangrijkste ambassadeur zit vlakbij. Je medewerkers en partners zijn je beste ambassadeurs. Zijn jouw medewerkers klaar voor hun ambassadeursschap? Ben jij er klaar voor?

Ik help je graag met het verbinden van mensen met je organisatie en je offline wereld met de online wereld. Dit doe ik als adviseur/freelancer of op interim basis. Ik kom graag met je in contact en wil je helpen met je kleine en grote communicatievraagstuk of trainingen op het gebied van:

Speciaal voor het MKB heb ik Social Abonnement opgezet. Met Social Abonnement help ik samen met junior adviseurs kleinere ondernemingen met contentmarketing en personal branding. Direct resultaat, daar gaan we voor.

I HAVE DECIDED TO STICK WITH LOVE. HATE IS TOO GREAT A BURDEN TO BEAR.
Martin Luther King

anke@viceversacommunicatie.nl
T. 0641367461
KVK 61536024

Bekijk hier de algemene voorwaarden van Anke van Vice Versa

 


Denise van Iersel

Ik geloof in de kracht van mensen. In de kracht van hun verhaal. Hoe je bent als persoon neem je mee in je werk en vice versa. Work hard, play hard!

Als jij duidelijk kunt uitdragen wie je bent, waar je voor staat en hoe jij anderen kunt helpen, wordt alles een groot speelveld. Je trekt de juiste klanten naar je toe. Echt, er zijn zo veel kansen als jij jouw kennis en persoonlijkheid slim weet in te zetten. Ik krijg er energie van mensen en organisaties hierbij te helpen. Om ze te zien groeien en hun expertrol te pakken. Om verhalen te maken die het waard zijn om te delen: inzichtvolle content, waarmee je aantoont de markt en de uitdagingen van klanten te kennen. Mens en organisatie hebben elkaar hierin nodig. Zo simpel is het.  Je kunt bij mij terecht voor:

 • Personal & (re)branding
 • Creatieve concepten
 • Contentstrategie & creatie
 • Tekstschrijver
 • PR
 • Social media
 • Trainingen, workshops
 • Projectmanagement

I’M NOT WEIRD, I AM LIMITED EDITION

denise@viceversacommunicatie.nl
T. 0611 17 93 81


Lisette Jerkovic-Kaptein

Consumenten krijgen dagelijks een overload aan informatie over zich heen en nemen hier slechts een klein gedeelte van in zich op. Hoe kun jij als bedrijf toch opvallen en ervoor zorgen dat jouw boodschap wél bij jouw doelgroep terechtkomt? Een doordachte contentstrategie met een perfecte uitwerking van de middelen is wat mij betreft dé oplossing.

Op basis van jouw missie en doelstellingen kan ik je helpen om een goede contentstrategie op te stellen. Uiteraard bepalen we met elkaar vervolgens welke boodschap we via welke middelen verspreiden. Interactie met de doelgroep op gang brengen is hierbij key. Want alleen op deze manier creëren we fans en ambassadeurs.

De laatste 10 jaar heb ik veel ervaring en kennis opgedaan op het gebied van (online) marketing en communicatie. Mijn eigen blog Kleine Rotterdammer heeft hier zeker aan bijgedragen. Met 8.000 unieke bezoekers per maand en ruim 20.000 volgers op social media, weet ik hoe belangrijk de juiste content is. Als freelancer of interimmer denk ik ook graag met jou mee. Ik kan je helpen op het gebied van:

 • Contentstrategie & creatie
 • Copywriting
 • Search Engine Optimisation (SEO)
 • Facebook & Instagram advertising
 • Projectmanagement
 • Event coördinatie

SIMPLICITY IS THE KEYNOTE OF ALL TRUE ELEGANCE
Coco Chanel 

lisette@viceversacommunicatie.nl


Rachel de Jonge

Met een bachelor in communicatie in mijn zak kan ik als  junior consultant aan de slag voor jouw communicatie. Ik geloof in planmatig communiceren, dat creëert meer impact. Met een doel voor ogen richt je je strategie in waarna je echt resultaten kan boeken. Hier vertel ik meer over in mijn video.

Als het gaat om content heb ik een voorliefde voor schrijven en video. Voor Vice Versa heb ik drie videoproducties gecoördineerd en een twee blogs geschreven. Neem hier een kijkje.

Mijn tip omtrent contentcreatie: Wees authentiek. Als je tijdens een verjaardag een verhaal vertelt die je de avond van tevoren in je hoofd hebt gestampt komt het minder overtuigend over. Mensen gaan pas echt aandachtig naar je luisteren als het verhaal uit jou komt. Als jíj het hebt meegemaakt en daarom maar al te graag wil delen. Ik geloof dat hetzelfde geldt voor content creatie. Vertel een verhaal waar je achter staat en waar je van wil dat mensen het horen. Dan nemen ze het graag van je aan.

Je kan bij mij terecht voor:

 • Het opzetten van een communicatieplan. Mocht je wat meer ervaring wensen, dan kijkt Anke van Vice Versa mee en combineren we zo expertise en uitvoering;
 • Opzetten en uitvoeren van een contentstrategie;
 • Coördineren en creëren van content, zoals: interviews, verhalen, artikelen en/of video;
 • Opzetten en bijhouden van jouw social media

 

ONDOENLIJK IS OOK DOENLIJK, WANT ONWEER IS OOK WEER
Herman Finkers

We werken samen met:

Nienke Buijser

Nienke is content creator en helpt ondernemers en bedrijven met de content productie voor online + social kanalen. Ze verdiept zich in allerlei onderwerpen van reisbestemmingen tot beautybehandelingen en maakt zowel Engelstalige als Nederlandstalige content.

Nienke werkt met Anke samen voor Social Abonnement. Ze helpen bedrijven onder meer met hun contentplan en doen dit door persoonlijke begeleiding, de contentproductie over te nemen en workshops. Lees hier meer over Nienke en haar bedrijf: And there was content.

Caroline Haan

Caroline Haan is Imago consultant. Zij helpt medewerkers bewust te worden van zijn of haar kracht. Ze leert je hoe je dit kunt inzetten in het netwerken. Dat kan praktisch zijn in de vorm van de juiste kleding kiezen voor een pittig gesprek en feedback over je persoonlijke communicatie. Samen met Anke geeft Caroline de Masterclass: Word een ambassadeur.

We werken voor

Ontvang de #PR-alert
Iedere maand krijg je een e-mail met content suggesties voor je online kanalen.
Je gegevens deel ik niet met anderen.
Download de contentkalender
Meld je aan voor de #PR-Alert en krijg direct daarna toegang tot onze contentkalender.
Je gegevens deel ik niet met anderen.