Vice Versa Talent


 

Hulp nodig met je marketing en communicatie?

Professionele junior adviseurs/talenten die denken in content, video, beeld en online media. De talenten studeren of zijn net klaar met een Bachelor marketing en/of communicatie opleiding. En ze kunnen aan de slag voor jou! Als je een Talent inhuurt dan krijg je een professional die denkt in de nieuwste technieken, online media en – het belangrijkste – vol ideeën zit. Maar dat is niet alles. Je krijgt er een senior bij die op afstand begeleiding geeft aan het Talent.

Als opdrachtgever krijg je:

 • een totaalpakket waarbij talent, content en kwaliteit samenkomen.
 • de energie van een junior communicatiemedewerker/millennial met communicatie en/of marketing expertise voor een mooie prijs.
 • de expertise van een interim senior professional die meekijkt en het talent begeleidt tijdens het project.

Onze talenten zijn:

 • online minded en experts op het gebied van marketing en communicatie.
 • van Generatie Z of een Millenial.
 • flexibel.
 • enthousiast.
 • in dienst bij ons en bij jou gedetacheerd.
 • altijd onder begeleiding van het Vice Versa team aan het werk.
 • in te huren per dagdeel vanaf Euro 180,- exclusief BTW.

Dus heb je als bedrijf/zzp’er hulp nodig bij jou evenementenmarketing, contentstrategie, contentcreatie, marketing of communicatie? Wij bieden jou dé oplossing!

Vice Versa Talenten

Astrid is ons talent als Junior Consultant onder begeleiding van een van onze senior professionals. Een typisch manusje van alles met een grote liefde voor conceptontwikkeling.

Astrid: De eerste drie jaar van mijn opleiding Music Event en Entertainment heb ik mijzelf volledig ondergedompeld in vrijwel alle uithoeken van conceptontwikkeling. Design Thinking, Human Centered Design en Gamification hadden hierin de boventoon. Leuk al dat creatieve gespuis, maar hoe gaan we zorgen dat het werkt?! Hoe maak je van jouw concept (idee/product/dienst) een succes? Welke manieren van communiceren past het best bij jou en jouw doelgroep? Het laatste jaar van mijn opleiding ben ik vooral bezig geweest met deze laatste vragen en ik hoop deze ook voor jouw product/dienst te mogen beantwoorden!

Bij mij kun je terecht voor:

 • Opstellen en uitvoeren communicatieplan
 • Online Marketing
 • Workshops en trainingen
Rachel de Jonge

Rachel is ons talent en is aan de slag bij onze opdrachtgevers als tijdelijke junior communicatiemedewerker onder begeleiding van een van onze senior professionals. Rachel heeft creativiteit hoog in het vaandel staan, gelooft dat iedere organisatie/bedrijf baat heeft bij communicatie en is een echt organisatietalent.

Een eerste tip omtrent content creatie van Rachel is: “Wees authentiek. Als je tijdens een verjaardag een verhaal vertelt die je de avond van tevoren in je hoofd hebt gestampt komt het minder overtuigend over. Mensen gaan pas echt aandachtig naar je luisteren als het verhaal uit jou komt. Als jíj het hebt meegemaakt en daarom maar al te graag wil delen. Ik geloof dat hetzelfde geldt voor content creatie. Vertel een verhaal waar je achter staat en waar je van wil dat mensen het horen. Dan nemen mensen het graag van je aan.”

ONDOENLIJK IS OOK DOENLIJK, WANT ONWEER IS OOK WEER
Herman Finkers

Meer informatie over Vice Versa Talent?

Word jij ook een talent bij ons?