E-LEARNING

Aan de slag

Welkom in onze online leeromgeving! We zijn er echt trots op dat we onze kennis steeds meer en meer op deze manier aan je kunnen presenteren. Want wij zien het graag zo dat jijzelf het verhaal van je organisatie maakt samen met je ambassadeurs. Jij kunt het zelf! En wij helpen je hierbij. Wij, de experts van Vice Versa, werken voor verschillende klanten en kennen de nieuwste ontwikkelingen in ons vakgebied. We delen onze kennis hier en vullen deze e-Learning steeds meer aan. 

Samen gaan we aan de slag. Hoe werkt dat?
Jij werkt in deze leeromgeving. Je bekijkt de kennis die wij delen en de voorbeelden uit de praktijk. Tevens maak je opdrachten. Wij begeleiden je veelal op afstand. Je kunt altijd als hulplijn een bericht sturen of bellen naar Anke op T. 06 41 36 74 61. Sowieso spreken we de opdracht met je door. Daar maken we apart een afspraak met je voor. Heb je technische problemen? Ook dan kun je Anke een berichtje sturen. 

Hieronder zie je welke modules/how to’s actief zijn. Uitbreiding aanschaffen? Zorg dat je ingelogd bent (of log in tijdens het betaalproces) en bezoek de e-learning winkel.

Wanneer je een module opent, zie je een overzicht met de verschillende hoofdstukken. Vanaf hier kun je per hoofdstuk aan de slag In het geval van de how to duik je direct de lesstof in. Er zijn in beide opties een aantal vaste onderdelen te herkennen. In de legenda hieronder zie je wat ze betekenen. De opdrachten kun je printen, maar ook digitaal invullen.

 Heel veel leerplezier, succes en we spreken elkaar graag snel!

 

Legenda

Introductie

De introductieblokken vind je aan de start van ieder hoofdstuk met daarin de leerdoelen die je na afloop kunt afstrepen.

         

Anke vertelt

Anke vertelt zijn blokken waarin expert Anke van der Sluis toelichting geeft over een specifiek onderwerp. Meer over Anke ontdek je hier.

Verdieping

De verdiepingsblokken bieden een extra verdiepingsslag rondom een onderwerp. Je vindt er ook lees- en kijktips wanneer je verder wilt leren.

Opdracht

De opdrachten hebben altijd een gele achtergrond. Je vindt hier de mogelijkheid om de opdracht als pdf te downloaden.

Modules en How To’s

Niet beschikbaar

Je hebt geen toegang tot Module 1: Story First.
Via de E-Learningshop kun je deze module aanschaffen.

In Module 1: Story First ga je aan de slag met je basis van je communicatie. Ontdek het verhaal van jouw organisatie en de bijbehorende thema’s die je helpen om content te verspreiden. 

Niet beschikbaar

Je hebt geen toegang tot Module 2: Kanalen & Content.
Via de E-Learningshop kun je deze module aanschaffen.

In Module 2: Content en Kanalen leer je hoe je de content binnen de verschillende thema’s vormgeeft. Je ontdekt wat het beste aansluit bij jouw organisatie en hoe je het meeste resultaat uit je communicatie haalt.

Niet beschikbaar

Je hebt geen toegang tot How To: Contentformat.
Via de E-Learningshop kun je deze module aanschaffen.

In de How To: Contentformat gaan we in op het fenomeen contentformats om het ontwikkelen van je communicatieuitingen gemakkelijker te maken. Je leert wat het is en hoe je het zelf toepast.

Niet beschikbaar

Je hebt geen toegang tot How To 2: Inhakers.
Via de E-Learningshop kun je deze module aanschaffen.

In de How To: Inhakers maak je kennis met het fenomeen real-time marketing. Je leert hoe je hier binnen jouw organisatie mee omgaat en hoe je het toepast.

Niet beschikbaar

Je hebt geen toegang tot How To 3: See Think Do Care.
Via de E-Learningshop kun je deze module aanschaffen.

In de How To: See Think Do Care ga je aan de slag met het See Think Do Care model. Wanneer je werkt met dit model kun je nog gerichter content maken, doordat je precies weet welke contactmomenten er zijn.

Niet beschikbaar

Je hebt geen toegang tot How To 4: Accountability.
Via de E-Learningshop kun je deze module aanschaffen.

In de How To: Accountability leer je alles over het afleggen en nemen van verantwoordelijkheid op het gebied van communicatie. Ook kijken we naar de meetbaarheid van communicatie.