E-LEARNING

Aan de slag

Welkom in onze online leeromgeving! We zijn er echt trots op dat we onze kennis steeds meer en meer op deze manier aan je kunnen presenteren. Want wij zien het graag zo dat jijzelf het verhaal van je organisatie maakt samen met je ambassadeurs. Jij kunt het zelf! En wij helpen je hierbij. Wij, de experts van Vice Versa, werken voor verschillende klanten en kennen de nieuwste ontwikkelingen in ons vakgebied. We delen onze kennis hier en vullen deze E-Learning steeds meer aan. 

Samen gaan we aan de slag. Hoe werkt dat?
Jij werkt in deze leeromgeving. Je bekijkt de kennis die wij delen en de voorbeelden uit de praktijk. Tevens maak je opdrachten. Wij begeleiden je veelal op afstand. Je kunt altijd als hulplijn een bericht sturen of bellen naar Anke op T. 06 41 36 74 61. Sowieso spreken we de opdracht met je door. Daar maken we apart een afspraak met je voor. Heb je technische problemen? Ook dan kun je Anke een berichtje sturen. 

Hieronder zie je welke modules/how to’s actief zijn. Uitbreiding aanschaffen? Zorg dat je ingelogd bent (of log in tijdens het betaalproces) en bezoek de e-learning winkel.

Wanneer je een module opent, zie je een overzicht met de verschillende hoofdstukken. Vanaf hier kun je per hoofdstuk aan de slag In het geval van de how to duik je direct de lesstof in. Er zijn in beide opties een aantal vaste onderdelen te herkennen. In de legenda hieronder zie je wat ze betekenen. De opdrachten kun je printen, maar ook digitaal invullen.

 Heel veel leerplezier, succes en we spreken elkaar graag snel!

 

Legenda

Introductie

De introductieblokken vind je aan de start van ieder hoofdstuk met daarin de leerdoelen die je na afloop kunt afstrepen.

         

Anke vertelt

Anke vertelt zijn blokken waarin expert Anke van der Sluis toelichting geeft over een specifiek onderwerp. Meer over Anke ontdek je hier.

Verdieping

De verdiepingsblokken bieden een extra verdiepingsslag rondom een onderwerp. Je vindt er ook lees- en kijktips wanneer je verder wilt leren.

Opdracht

De opdrachten hebben altijd een gele achtergrond. Je vindt hier de mogelijkheid om de opdracht als pdf te downloaden.

Modules en How To’s

Niet beschikbaar

Je hebt geen toegang tot Module 1: Story First.
Via de E-Learningshop kun je deze module aanschaffen.

Leg de basis van je communicatie in Module 1: Story First. Ontdek het verhaal van jouw organisatie en de bijbehorende thema’s die je helpen om content te verspreiden. 

Niet beschikbaar

Je hebt geen toegang tot Module 2: Kanalen & Content.
Via de E-Learningshop kun je deze module aanschaffen.

Haal de meeste resultaten uit je communicatie door je content vorm te geven. Ontdek wat het beste aansluit bij jouw organisatie door thema’s vorm te geven en het juiste kanaal te kiezen. Dit doe je in Module 2: Kanalen & Content

Niet beschikbaar

Je hebt geen toegang tot How To: Contentformat.
Via de E-Learningshop kun je deze module aanschaffen.

In deze How To ontwikkel makkelijker communicatieuitingen door het creëren van contentformats.

Niet beschikbaar

Je hebt geen toegang tot How To 2: Inhakers.
Via de E-Learningshop kun je deze module aanschaffen.

 Maak kennis met het fenomeen real-time marketing door de How To: Inhaken te volgen. Je leert hoe je hier binnen jouw organisatie mee omgaat en hoe je het toepast.

Niet beschikbaar

Je hebt geen toegang tot How To 3: See Think Do Care.
Via de E-Learningshop kun je deze module aanschaffen.

In deze How To ga je aan de slag met het See Think Do Care model. Maak nog gerichtere content doordat je precies weet op welke contactmomenten jij kunt inspelen. 

Niet beschikbaar

Je hebt geen toegang tot How To 4: Accountability.
Via de E-Learningshop kun je deze module aanschaffen.

Leer alles over accountability, het afleggen en nemen van verantwoordelijkheid op het gebied van communicatie. In deze How To leren we je communicatie meetbaar te maken.