Aan de slag met

ambassadeurs?

 

Ontdek hoe je samenwerkt met ambassadeurs!

;

Werken met ambassadeurs!

Samenwerken met ambassadeurs dient verschillende doelen. Denk aan het creëren van draagvlak, vergroten van zichtbaarheid, co-creatie van je dienst of product of de implementatie van nieuwe systemen. Ambassadeurs zijn geweldig. Met ambassadeurs werk je samen in het uitdragen van je visie, merk, producten of diensten. En het mooie is, de grootste ambassadeur vind je heel dichtbij. Dat zijn je medewerkers, klanten of stakeholders. Meer weten?

Aan de slag met onze gratis tools

Whitepaper ambassadeurs

We schreven een uitgebreide (gratis) whitepaper over de stappen die wij zetten als het gaat om ambassadeursschap als communicatie uitvoeringsstrategie. Met de vijf stappen in de whitepaper kun jij zelf concreet aan de slag in jullie organisatie. Je kunt ‘#employee advocacy – In 5 stappen naar een eigen ambassadeursprogramma’ gratis downloaden. 

Inspiratiesessie

Een belangrijk stap in onze ambassadeurs aanpak is het selecteren van ambassadeurs. Maar hoe doe je dat dan? Hoe bepaal je wie een goede ambassadeur is? En waarom werkt het niet altijd zoals je bedacht hebt? Wij nemen je in onze gratis kennissessies mee in onze ervaringen en valkuilen. Ieder vanuit onze eigen expertise.

Wij hebben aan ambassadeurs samengewerkt met

‘Korte lijntjes, persoonlijk contact, fijne mensen, veel expertise, veel mogelijkheid tot reageren op wat het moment/de omgeving vraagt, veel oog voor detail.’ 

Inge Spaander

Docent media, Thorbecke

Direct zelf aan de slag

Gelijk zelf aan de slag? We bieden diverse online leermiddelen aan voor het inzetten van ambassadeurs als communicatie-uitvoeringsstrategie. Ga de diepte in met onze modules. Of kies voor een van de how to’s. Daarin ontdek je bijvoorbeeld hoe je herbruikbare contentformats kunt ontwikkelen of hoe je omgaat met accountability. Ons advies? Begin bij module 1! Zo leg je een stevige basis onder je ambassadeursstrategie.

module 1

Ontdek Module 1 | Story First

Tijdens Module 1: Story First ga je aan de slag met de basis van je communicatie. Je ontdekt het verhaal van jouw organisatie en het unieke van jullie community. Hiermee activeer je ambassadeurs om content te verspreiden waardoor je aandacht van anderen verdient! Je gaat zelf aan de slag met onze e-learnings en krijgt 3 x een online coachingsgesprek van 45 minuten met onze expert.

Waarom vice versa?

Wij zijn een samenwerkingsverband van zakelijke professionals op het gebied van innovatie, marketing & communicatie. Bij Vice Versa zijn freelancers aangesloten die individueel of samenwerken aan verschillende opdrachten. Dat betekent zeer uiteenlopende ervaring met uiteenlopende opdrachtgevers. We vinden daarom altijd de juiste aanpak voor jouw organisatie.

Meer hulp nodig?

Liever direct met Vice Versa aan de slag? We denken graag vrijblijvend met je mee over de mogelijkheden. 

Verhalen van vakgenoten