Samenwerken met

Vice Versa

Freelancers van Vice Versa

;

Via Vice Versa werken professionals met kennis van zaken over de laatste trends in het vakgebied marketing, communicatie en innovatie. Samen werken we aan grote en kleine opdrachten voor grote en kleine organisaties. Op management-, strategisch en operationeel niveau. De freelancers van Vice Versa helpen organisatie om met de nieuwste ontwikkelingen van het vakgebied aan de slag te gaan. Dat kan op interimbasis of projectbasis. En met advies, coaching, trainingen en/of mentoring. Samen met alle freelancers die zich aan Vice Versa verbinden hebben we genoeg kennis en ervaring in huis om organisaties naar een hoger niveau te tillen.

Via Vice Versa aan de slag

Je kunt je als freelancer verbinden aan Vice Versa indien je op zoek bent naar een leuke opdracht. Als onderdeel van het netwerk van Vice Versa kun je waar nodig andere Vice Versa consultants inschakelen voor hulp. 

Hoe gaat een match in zijn werk?

Vice Versa matcht freelancers aan opdrachtgevers op basis van het principe no cure no pay. Komt er een samenwerking tot stand tussen de freelancer van Vice Versa en de opdrachtgever? Dan betaalt de freelancer een eenmalige succesfee aan Vice Versa. De hoogte van de succesfee wordt bepaald door de duur van de opdracht: 

  • 500 EURO bij een opdracht tot 3 maanden
  • 1000 EURO bij een opdracht tot 6 maanden
  • 1500 EURO bij een opdracht langer dan 6 maanden

Als het tot een opdracht komt tussen de organisatie en een freelancer van Vice Versa dan zal de freelancer zelf de opdracht aannemen en de facturatie verzorgen. Vice Versa zit daar niet tussen. 

Op zoek naar een medewerker?

Soms komt het voor dat professionals en opdrachtgevers uit het netwerk van Vice Versa met elkaar een dienstverband willen aangaan. Ook in dat geval geldt dat Vice Versa werkt op basis van het principe no cure no pay. Komt er een dienstverband tot stand tussen een professional uit het netwerk van Vice Versa en een opdrachtgever? Dan betaalt de opdrachtgever een eenmalige succesfee aan Vice Versa. De hoogte van de eenmalige succesfee wordt bepaald door de duur van het contract: 

  • 500 EURO bij een contract tot 3 maanden
  • 1000 EURO bij een contract tot 6 maanden
  • 1500 EURO bij een contract langer dan 6 maanden

Kennismaken?

Op zoek naar een medewerker of andere vragen? Neem contact met ons op.