Samenwerken met

Vice Versa

Wij matchen freelancers en professionals aan organisaties

;

Via Vice Versa brengen we professionals samen die expert zijn in de laatste trends binnen marketing, communicatie en innovatie. Samen zetten we ons in voor diverse opdrachten, variërend van klein tot groot, en bedienen we organisaties op verschillende niveaus: management, strategisch en operationeel. Deze professionals kunnen op interim- of projectbasis werken, of zelfs in vaste dienst treden. Het Vice Versa-netwerk biedt continu ondersteuning via advies, coaching, training en mentoring. Met onze gecombineerde kennis en ervaring streven we ernaar zowel organisaties als professionals te laten groeien. #groei

Via Vice Versa aan de slag

Als freelancer kun je je aansluiten bij Vice Versa. Dit biedt je de kans om nieuwe kennis op te doen, je netwerk uit te breiden of zelfs nieuwe opdrachten te vinden. Als lid van het Vice Versa-netwerk kun je ook rekenen op de ondersteuning van andere Vice Versa-consultants wanneer dat nodig is. We werken met een abonnementsstructuur, waarbij je kunt kiezen voor naam- of samenwerkingspartners.

Hoe gaat een match in zijn werk?

Wanneer een aanvraag voor een match tussen freelancers en opdrachtgevers binnenkomt, delen we deze binnen ons netwerk. Vice Versa zorgt voor de koppeling van freelancers aan organisaties en legt het eerste contact. Daarna is het aan de freelancer en de opdrachtgever om verdere afspraken te maken. Voor deze dienstverlening hanteert Vice Versa een succesfee. We vragen een eenmalige succesfee van 20% van de opdracht- of projectkosten in het eerste jaar na de succesvolle match.

Op zoek naar een (interim) medewerker?

Soms willen professionals en opdrachtgevers binnen het Vice Versa-netwerk een overeenkomst van opdracht of dienstverband met elkaar aangaan. Vice Versa kan hierbij als bemiddelaar optreden. Ons beleid is gebaseerd op het principe van ‘no cure, no pay’. Als Vice Versa erin slaagt een overeenkomst tussen een door ons voorgestelde professional en een opdrachtgever te faciliteren, wordt er een eenmalige succesfee aan Vice Versa betaald door de opdrachtgever. De hoogte van deze succesfee is afhankelijk van de duur van het contract:

  • €500 voor een contract tot 3 maanden
  • €1000 voor een contract tot 6 maanden
  • €1500 voor een contract langer dan 6 maanden

Kennismaken?

Wil je meer weten? Vul het formulier in.