Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Introductie agile werken voor communicatieprof´s

27 maart @ 10:00 - 10:45

Gratis

Agile betekent wendbaar zijn. Wendbaar zijn gaat over het slim kunnen inspelen op veranderende omstandigheden en klanttevredenheid en die van de doelgroep voorop hebben. Het is een andere manier van denken, werken en organiseren dan een meer traditionele lineaire aanpak wat goed past in een voorspelbare omgeving. Een lineaire aanpak past minder goed in een wereld die continu veranderd. Vandaar dat je het agile werken ook op zoveel plekken tegenkomt. Bij ons, Vice Versa, zit het eigenlijk al ingebakken. Bijeenkomsten organiseren we het liefst graag direct met de bezoekers. Strategie ontwikkeling doen we het liefst graag samen met stakeholders en het strategisch communicatie frame. In alles beginnen we het liefst klein en werken we iteratief of incrementeel.

Wij vinden het echt heel erg belangrijk dat ons vak, communicatie, de wereld van Lean en Agile kent. Je leert hier namelijk nieuwe werkvormen en formats kennen die zorgen dat je betere keuzes maakt in een complexe of chaotische omgeving.
Ben jij benieuwd hoe je agile werken kunt toepassen in je werkende leven? Wil je meer horen over hoe wij deze manier van denken, werken en organiseren toepassen? Wij vertellen je graag meer tijdens onze korte online introductiesessie van 45 minuten.
Meld je hieronder aan. Een paar dagen voor de sessie krijg je de link naar de online meeting.

Wil je meer weten over agile en lean werken? Op 16 mei geven we een eendaagse training. Daarover lees je hier meer.

 

 

Gegevens

Datum:
27 maart
Tijd:
10:00 - 10:45
Kosten:
Gratis

Locatie

Online meeting

Organisator

Vice Versa
E-mail
hallo@viceversacommunicatie.nl