Wat doet Rachel?

April 2018 begon ik als junior consultant bij Vice Versa tijdens mijn afstudeerstage voor 1 dag in de week. Toen ik in september afstudeerde ontstond er meer ruimte in mijn schema. Gelukkig kon Anke mij gelijk detacheren naar Laurens voor drie dagen in de week. Daar ging ik aan de slag op maandag, dinsdag en donderdag. Op woensdag en vrijdag werkte ik samen met Anke: samen op kantoor, naar een afspraak of op afstand.

Eigen verantwoordelijkheden

Bij Laurens werkte ik aan mijn eigen projecten. Mochten bepaalde situaties mijn pet te boven gaan kon ik altijd aankloppen bij Anke voor advies. Of gewoon voor een template van een campagnevoorstel. In die zin was zij mijn wandelende databank als het aankwam op communicatieplannen en -strategieën. Hieronder geef ik een kijkje achter de schermen van een werkdag bij Laurens:

Vice Versa Team

Als we samenwerkten gingen we vaak aan de slag voor een opdrachtgever, dus een ambassadeurstraject vormgeven of een contentstrategie bedenken en uitvoeren. Maar ook voor Vice Versa zelf was er genoeg te doen, zoals de website verbeteren, blogs schrijven of de contentplanning vullen.      

Wil je ook zo’n boeiende startersbaan?

P.S. Vanaf 23 maart 2019 ben ik (Rachel) helaas niet meer in dienst bij Vice Versa Communicatie. Benieuwd waar ik nu mee bezig ben? Check mijn LinkedIn!

Nieuws van Vice Versa
No spam :) Je krijgt nieuws, inhaaktips #pr-alerts.
Je gegevens deel ik niet met anderen.
Eindelijk overzicht
Heb jij interesse in het strategisch communicatieframe? Vul hieronder je gegevens in en ontvang hem in je mailbox.
Download de contentkalender
Meld je aan voor de #PR-Alert en krijg direct daarna toegang tot onze contentkalender.
Je gegevens deel ik niet met anderen.
Inloggen bij Vice Versa