Een dag uit het leven van een Junior Consultant

door | mrt 25, 2019 | #Community building | 0 Reacties

Wat doet Rachel?

April 2018 begon ik als junior consultant bij Vice Versa tijdens mijn afstudeerstage voor 1 dag in de week. Toen ik in september afstudeerde ontstond er meer ruimte in mijn schema. Gelukkig kon Anke mij gelijk detacheren naar Laurens voor drie dagen in de week. Daar ging ik aan de slag op maandag, dinsdag en donderdag. Op woensdag en vrijdag werkte ik samen met Anke: samen op kantoor, naar een afspraak of op afstand.

Eigen verantwoordelijkheden

Bij Laurens werkte ik aan mijn eigen projecten. Mochten bepaalde situaties mijn pet te boven gaan kon ik altijd aankloppen bij Anke voor advies. Of gewoon voor een template van een campagnevoorstel. In die zin was zij mijn wandelende databank als het aankwam op communicatieplannen en -strategieën. Hieronder geef ik een kijkje achter de schermen van een werkdag bij Laurens:

Vice Versa Team

Als we samenwerkten gingen we vaak aan de slag voor een opdrachtgever, dus een ambassadeurstraject vormgeven of een contentstrategie bedenken en uitvoeren. Maar ook voor Vice Versa zelf was er genoeg te doen, zoals de website verbeteren, blogs schrijven of de contentplanning vullen.  

Wil je ook zo’n boeiende startersbaan?

P.S. Vanaf 23 maart 2019 ben ik (Rachel) helaas niet meer in dienst bij Vice Versa Communicatie. Benieuwd waar ik nu mee bezig ben? Check mijn LinkedIn!

Reageren

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

viceversa-communicatie

Vice Versa is een samenwerkingsverband van zakelijke professionals op het gebied van: #marketing. #communicatie en #innovatie.
Meer over ons

Aanmelden voor de nieuwsbrief

* indicates required

Misschien vind je dit ook interessant:

Accountability in het communicatievak van de toekomst

Accountability in het communicatievak van de toekomst

Een blog door Ilse van Noppen-van Dommelen De toekomst van het communicatievak verandert. Er komen nieuwe generaties bij voor wie communicatie vanzelfsprekend is. Ook de impact van de online ontwikkelingen op de communicatieafdeling zijn niet te onderschatten. Met die...

3 waardevolle lessen in Liftkracht® van Machella Boot

3 waardevolle lessen in Liftkracht® van Machella Boot

Als professionals met 100% inzet voor ons werk zijn we al snel druk. We stoppen veel van onszelf in ons werk. Het geeft ons immers plezier om onze expertise, creativiteit, vindingrijkheid en enthousiasme in te zetten. We geven veel. Soms té veel, waardoor we beetje...