Een dag uit het leven van een Junior Consultant

door | mrt 25, 2019 | #Community building | 0 Reacties

Wat doet Rachel?

 

 

 

 

 

 

April 2018 begon ik als junior consultant bij Vice Versa tijdens mijn afstudeerstage voor 1 dag in de week. Toen ik in september afstudeerde ontstond er meer ruimte in mijn schema. Gelukkig kon Anke mij gelijk detacheren naar Laurens voor drie dagen in de week. Daar ging ik aan de slag op maandag, dinsdag en donderdag. Op woensdag en vrijdag werkte ik samen met Anke: samen op kantoor, naar een afspraak of op afstand.

 

 

 

 

 

 

Eigen verantwoordelijkheden

 

 

 

 

 

 

Bij Laurens werkte ik aan mijn eigen projecten. Mochten bepaalde situaties mijn pet te boven gaan kon ik altijd aankloppen bij Anke voor advies. Of gewoon voor een template van een campagnevoorstel. In die zin was zij mijn wandelende databank als het aankwam op communicatieplannen en -strategieën. Hieronder geef ik een kijkje achter de schermen van een werkdag bij Laurens:

 

 

 

 

 

 

https://youtu.be/hilZNulhi4I

 

 

 

 

 

 

Vice Versa Team

 

 

 

 

 

 

Als we samenwerkten gingen we vaak aan de slag voor een opdrachtgever, dus een ambassadeurstraject vormgeven of een contentstrategie bedenken en uitvoeren. Maar ook voor Vice Versa zelf was er genoeg te doen, zoals de website verbeteren, blogs schrijven of de contentplanning vullen.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wil je ook zo’n boeiende startersbaan?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

P.S.  Ik, Rachel ben overgestapt naar een nieuwe baan. Benieuwd waar ik nu mee bezig ben? Check mijn LinkedInprofiel!

 

 

 

Reageren

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

viceversa-communicatie

Aanmelden voor de nieuwsbrief

* indicates required

Vice Versa is een samenwerkingsverband van zakelijke professionals op het gebied van: #marketing. #communicatie en #innovatie.
Meer over ons

Misschien vind je dit ook interessant:

Zo krijg jij je shit wél done

Zo krijg jij je shit wél done

De grootste verandering in mijn carrière was het moment dat ik besloot niet meer afhankelijk te zijn van anderen bij het opleveren van mijn werk. Ik besloot om vanuit autonomie te werken, alles te bevragen en werk op te hakken in kleine stukjes. En vervolgens daarin...

Wij zijn geen bureau!

Wij zijn geen bureau!

Nee, we zijn geen bureau. Afgelopen week vertelde ik het nog tegen een stagiaire die ons team komt versterken en tegen een potentiële klant. Wij kiezen er voor om geen bureau te zijn, geen traditioneel bureau moet ik er dan wellicht bij zeggen. Maar wat zijn wij dan...