Ben jij een communicatie en organisatietalent die weet hoe activerende communicatie, sociale en online media werken? Ben jij de starter die graag aan de slag gaat in het vakgebied onder begeleiding van een senior? Lees verder, misschien is de van functie van Vice Versa talent wel de baan voor jou!

Als Vice Versa Talent oftewel junior consultant :

 • ben je samen met een medior en/of senior consultant verantwoordelijk voor het uitvoeren van de opdracht voor de klant.
 • werk je in het team met andere consultants van Vice Versa. De samenwerking verloopt via Skype, Hang out, Whatsapp en een online werkomgeving. Regelmatig heb je contact met je begeleider vanuit Vice Versa. En we komen als team 2-wekelijks samen voor brainstormsessies, kennisuitwisseling, een drankje of iets anders nuttigs en leuks.
 • Je werkt op je eigen laptop, met je eigen smartphone en vanuit je eigen huis, op kantoor in Rotterdam of bij de klant op kantoor.
 • ben je in dienst bij Vice Versa of werk je op op payroll basis.
 • werk je parttime naast je studie, of volledig nadat je bent afgestudeerd.

Nieuwsgierig hoe een dag als consultant eruit ziet? Rachel vertelt je er meer over!

Hoe ziet dat uit:

Er zijn verschillende mogelijkheden, je kan altijd aangeven waar je goed in bent of waar jij je in wilt verdiepen. Werkzaamheden kunnen zijn:

evenementen organiseren – e-mailcampagnes ontwikkelen – campagnes uitwerken – social media campagnes opzetten –  content formats uitwerken – visuals maken – evaluaties maken – strategie uitwerken – interviews houden – blogs schrijven – vlogs maken – video’s bewerken – etc.

Samen met een medior of senior consultant werk je aan meer strategische projecten, zoals een ambassadeurstraject. Daarnaast ondersteun je het Vice Versa team bij workshops over onder andere contentplanning en storytelling.

Wat verwachten we van je:

 • Je bent een HBO/WO student in ons vakgebied.
 • Je bent pro-actief.
 • Je bent bewust van je eigen kwaliteiten. 
 • Je kan je eigen tijd goed inplannen.
 • Je kunt goed Nederlands schrijven.
 • Je houdt ervan om onderdeel uit te maken van een community met andere consultants.
 • Je beweegt je makkelijk in het online medialandschap.

Aantal uren: Minimaal 8 uur per week tot fulltime. 

Meer weten?

Stuur een e-mail naar Anke met je motivatie en laat zien wat jou online zichtbaarheid is.

Reageren

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

viceversa-communicatie

Vice Versa is een samenwerkingsverband van zakelijke professionals op het gebied van: #marketing. #communicatie en #innovatie.
Meer over ons

Aanmelden voor de nieuwsbrief

* indicates required

Misschien vind je dit ook interessant:

Accountability in het communicatievak van de toekomst

Accountability in het communicatievak van de toekomst

Een blog door Ilse van Noppen-van Dommelen De toekomst van het communicatievak verandert. Er komen nieuwe generaties bij voor wie communicatie vanzelfsprekend is. Ook de impact van de online ontwikkelingen op de communicatieafdeling zijn niet te onderschatten. Met die...

3 waardevolle lessen in Liftkracht® van Machella Boot

3 waardevolle lessen in Liftkracht® van Machella Boot

Als professionals met 100% inzet voor ons werk zijn we al snel druk. We stoppen veel van onszelf in ons werk. Het geeft ons immers plezier om onze expertise, creativiteit, vindingrijkheid en enthousiasme in te zetten. We geven veel. Soms té veel, waardoor we beetje...