Ben jij een communicatie en organisatietalent die weet hoe activerende communicatie, sociale en online media werken? Ben jij de starter die graag aan de slag gaat in het vakgebied onder begeleiding van een senior? Lees verder, misschien is de van functie van Vice Versa talent wel de baan voor jou!

Als Vice Versa Talent oftewel junior consultant :

 • ben je samen met een medior en/of senior consultant verantwoordelijk voor het uitvoeren van de opdracht voor de klant.
 • werk je in het team met andere consultants van Vice Versa. De samenwerking verloopt via Skype, Hang out, Whatsapp en een online werkomgeving. Regelmatig heb je contact met je begeleider vanuit Vice Versa. En we komen als team 2-wekelijks samen voor brainstormsessies, kennisuitwisseling, een drankje of iets anders nuttigs en leuks.
 • Je werkt op je eigen laptop, met je eigen smartphone en vanuit je eigen huis, op kantoor in Rotterdam of bij de klant op kantoor.
 • ben je in dienst bij Vice Versa of werk je op op payroll basis.
 • werk je parttime naast je studie, of volledig nadat je bent afgestudeerd.

Nieuwsgierig hoe een dag als consultant eruit ziet? Rachel vertelt je er meer over!

Hoe ziet dat uit:

Er zijn verschillende mogelijkheden, je kan altijd aangeven waar je goed in bent of waar jij je in wilt verdiepen. Werkzaamheden kunnen zijn:

evenementen organiseren – e-mailcampagnes ontwikkelen – campagnes uitwerken – social media campagnes opzetten –  content formats uitwerken – visuals maken – evaluaties maken – strategie uitwerken – interviews houden – blogs schrijven – vlogs maken – video’s bewerken – etc.

Samen met een medior of senior consultant werk je aan meer strategische projecten, zoals een ambassadeurstraject. Daarnaast ondersteun je het Vice Versa team bij workshops over onder andere contentplanning en storytelling.

Wat verwachten we van je:

 • Je bent een HBO/WO student in ons vakgebied.
 • Je bent pro-actief.
 • Je bent bewust van je eigen kwaliteiten. 
 • Je kan je eigen tijd goed inplannen.
 • Je kunt goed Nederlands schrijven.
 • Je houdt ervan om onderdeel uit te maken van een community met andere consultants.
 • Je beweegt je makkelijk in het online medialandschap.

Aantal uren: Minimaal 8 uur per week tot fulltime. 

Meer weten?

Stuur een e-mail naar Anke met je motivatie en laat zien wat jou online zichtbaarheid is.

Reageren

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

viceversa-communicatie

Vice Versa is een samenwerkingsverband van zakelijke professionals op het gebied van: #marketing. #communicatie en #innovatie.
Meer over ons

Misschien vind je dit ook interessant:

What’s your story?

What’s your story?

Een vraag die veel communicatieprofessionals en bedrijven zowel b2b als b2c bezighoudt, is: hoe kun je als organisatie en merk nou beter zichtbaar zijn in die dagelijkse, non-stop stroom aan nieuwe content? Hoe ben en blijf je relevant? Wij geven je in dit artikel...

Bouwen aan je community met LinkedIn

Bouwen aan je community met LinkedIn

Tik-Tok, Instagram, Facebook deze sociale media platformen ontwikkelen zich zo hard. Ze doen zo hun best om te zorgen dat we er langer en vaker komen. Maar LinkedIn, nee dat is niet leuk! Toch? Laten we wel eerlijk zijn. LinkedIn levert ons het meeste werk op. We...